Door COVID-19 zijn veel mensen genoodzaakt om thuis te blijven tijdens hun vakantie. Daarnaast hebben veel mensen ook in hun vakantie gaan werken waardoor ze veel vakantie uren over hebben. Deze kan je dus mooi mee nemen naar dit jaar wanneer alles weer open gaat. Voor nu als je graag op vakantie wilt is de enige optie nog in Nederland. Als je namelijk naar Spanje gaat moet je in quarantaine waar je als het goed is niet genoeg vakantie uren voor hebt. Daarom schrijf ik deze blog! In deze blog neem ik jou mee naar het mooie land Nederland, waar je ook perfect op vakantie kunt gaan. Ik heb 3 verschillende delen van Nederland gekozen omdat ikzelf hele leuke vakanties hier heb gehad. Ikzelf hou erg van shoppen, maar soms ook de rust zoeken. Dit heb je in deze 3 steden.

Vakantiepark Limburg

Limburg, die grote stad helemaal onderaan in Nederland. Voor mensen die boven in Nederland wonen zijn hier nauwelijks geweest en hebben geen benul dat het hier super leuk is. Mooie binnenstad, mooie omgeving en veel bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld een stukje rijden naar outlet Roermond waar je luxe merken met een hoge korting kunt kopen. Daarnaast zijn er ook mooie bossen waar je kunt wandelen, fietsen en joggen. Ik raad aan om niet naar een hotel te gaan maar lekker naar een vakantiepark limburg gevestigd te gaan. Dit is leuker en gezelliger als je bijvoorbeeld met een groepje bent.

Vakantiepark Texel

Zoek je echt naar een weekendje waar je echt tot jezelf kunt komen en waar je heerlijk tot rust kunt komen? Neem dan een kijkje in Texel. Als kind ging ik hier altijd heen en ik heb echt de beste tijd gehad. Voor gezinnen met kleine kinderen heb je genoeg speeltuinen en andere dingen, voor de jongeren heb je veel uitgaansplekken. Wanneer de kinderen bezig zijn kan jij met jouw partner uitrusten. Daarnaast voelt het echt alsof op vakantie bent doordat je op een eiland bent.

Dagje Amsterdam

Wat je natuurlijk niet kan missen als je bijna nooit hierheen gaat is een dagje naar Amsterdam. De drukte opzoeken, lekker shoppen, lekker een terras pakken met een drankje en genieten van de mooie omgeving. Ga bijvoorbeeld een tour nemen in een boot in de grachten of ga een stukje lopen in het vondelpark je ook bijvoorbeeld kunt picknicken. Als laatste raad ik in Amsterdam het Moco museum aan. Dit is echt iets unieks wat je niet overal hebt.

Categorie├źn: Reizen