Als je op zoek bent naar een paar écht fijne maar toch mooie schoenen, dan kom je al snel uit bij Gabor schoenen. Gabor schoenen zijn zo ontworpen dat je er heerlijk op kunt lopen. Ook op een paar Gabor schoenen met een flinke hak. Dit heeft natuurlijk te maken met het ontwerp an sich, maar ook met de verschillende breedtes die verkrijgbaar zijn. Je kunt de schoenen dragen bij iedere gelegenheid. Door de mooie ontwerpen en het gebruik van schitterende materialen staan Gabor schoenen altijd goed.
Gabor schoenen

Inlegzolen in je Gabor schoenen?

Ja! Wij vrouwen met moeilijke voeten hebben het echt niet altijd gemakkelijk. Zeker wanneer we ook nog eens inlegzooltjes in onze schoenen moeten dragen. Deze inlegzooltjes (in mijn geval op maat gemaakt door de podoloog) zijn vaak erg dik. Hierdoor moest ik vaak kiezen: óf de zooltjes er in óf mijn voeten er in. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Gabor schoenen zijn voorzien van een uitneembare binnenzool. Hierdoor kun je ook de zooltjes van de podoloog er makkelijk in kwijt. En je voeten er ook nog bij. De ontdekking van dit merk heeft er voor mij voor gezorgd dat ik weer heerlijk kan lopen, zonder ook maar pijn te hebben aan mijn voeten!

Gabor schoenen zijn mooi en modieus

Gabor schoenen zitten niet alleen geweldig, ze zien er ook nog eens schitterend uit. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Je kunt zien dat dit merk echt kijkt naar wat vrouwen willen. Je vindt in de webshop dus geen échte naaldhakken. Want, hoe mooi ze ook zijn, echt lekker lopen doen ze nooit. En voor een paar “zitschoenen” ga je niet zoveel geld uitgeven. Waarmee ik absoluut niet wil zeggen dat het dure schoenen zijn. Het zijn schoenen uit het iets duurdere segment. Maar als je mijn review leest en alle aanbevelingen op de diverse sites, dan realiseer je je al snel dat ze echt de moeite waard zijn!

Gabor schoenen bestel je fijn online

Je zou denken dat het online bestellen van welke schoenen dan ook nog wel eens lastig zou kunnen zijn. Want hoeveel paar schoenen pas je als je in de winkel bent? Altijd teveel, toch? Daarom kun je Gabor schoenen het best via bovenstaande webshop bestellen. Je ziet bij ieder paar of het op voorraad is én er staan maattabellen bij voor zowel je schoenmaat als de breedtemaat van je voet.

Categorieën: Mode