Je kunt het je nu nog niet voorstellen, maar over twee maanden zitten we alweer midden in de herfst! Tijd dus om je te verdiepen in dames coltruien en andere lekkere warme kleding. Dames coltruien klinken misschien een beetje tuttig, maar dat zijn ze al lang niet meer. Je kunt dames coltruien fijn dragen onder een trui of onder een vest of jasje, maar ook gewoon zó. Tenminste, als je de juiste dames coltruien kiest. Want zoals met alle kleding, zijn ook deze coltruien er in alle soorten en maten. Soms echt bedoeld als ondertrui en soms echt gemaakt om gezien te worden.

Dames coltruien om in gezien te worden

Dan kies je natuurlijk voor dames coltruien van een mooi materiaal. In een mooie kleur en met een mooie print. Logisch. Maar waar “moet” je nog meer aan denken als je zo’n coltrui aanschaft? Kijk bijvoorbeeld goed naar het model. Je wilt niet dat deze trui te strak zit, je buik in moeten houden omdat anders je trui je niet voegt is echt geen optie. Kies ook eens voor een wat meer bijzondere col. Eentje die niet rechttoe rechtaan loopt, maar bijvoorbeeld is ingezet in een mooie V-hals. En dan nog het meest belangrijk: zorg dat je je prettig voelt in je kleding. Dat straal je direct aan alle kanten uit. Het kan je zelfvertrouwen maken of breken.
Dames coltruien

Dames coltruien als onder kleding

Als je een dag op pad gaat en er staat een fikse wind, dan is het wel zo fijn als die wind niet je nek weet te bereiken. Je kunt er dan voor kiezen om dames coltruien aan te schaffen voor onder je bovenkleding. Dit mag best een dunne coltrui zijn, je draagt er immers nog iets overheen. Zorg er natuurlijk wel voor dat de kleur van de coltrui goed past bij de rest van je outfit. Zo heb je het lekker warm en zie je er toch verzorgd uit.

Dames coltruien bestel je gewoon online

Het is nogal een gedoe om dames coltruien in de winkel te passen. Dat kun je veel beter thuis doen. Daarom raad ik je aan om deze truien lekker online te bestellen. Je kunt ze dan op je gemak thuis passen en niet in zo’n krap pashokje in een winkel. Het licht in je huis is ook beter, je kunt dan ook beter zien of de trui echt iets voor je is.

Categorieën: Mode