De warmste heren pantoffels voor deze kerst

Misschien ligt het aan mijn generatie, maar ik kan het niet geloven dat iemand geboren tussen 1995 en nu, ooit nog pantoffels zal dragen. Ik denk echt dat een generatie dingetje is. In alle eerlijkheid heb ik deze als kind best veel gedragen. Van die suède, met wol gevulde, heren pantoffels. Ze zaten altijd heerlijk, maar voor mijn gevoel zijn ze zomaar verdwenen uit de gedachte van alle ‘millenials’. Dit vind ik best jammer. Mijn pantoffels hoorde bij mijn zondagochtend. Iedereen kwam naar beneden met hun pantoffels aan en ze gingen pas uit rond de lunch. Op de een of andere manier zijn de pantoffels verdwenen uit de Hollandse huishoudens. Daarom heb ik besloten om deze kerst mijn best te doen om deze traditie terug in mijn huishouden te krijgen zodat elke zondag iedereen weer in zijn zachte en zweterige pantoffels loopt.

 

Heren pantoffels aan de schoorsteen

Stap 1 van mijn plan is om te zorgen dat pantoffels weer worden gebruikt voor de kerstdecoratie van mijn huis. Wij hebben nog een openhaard waar wij pantoffels aan kunnen hangen. Dit is iets wat bij ons altijd nog miste aan de kerstdecoratie. Het enige probleem is dan dat je niet de originele heren pantoffels kan gebruiken. Maar je moet gaan zoeken naar heren pantoffels zonder suède buitenkant, maar van wol of katoen. Dit is de zachtere variant van pantoffels die veel beter geschikt zijn voor het hangen aan je schoorsteen. Deze ga ik denk ook in mooie kerstkleuren kopen. Groen, rood, wit en met rendieren erop bijvoorbeeld. Nu heb ik alleen nog de cadeaus nodig om in de pantoffels te stoppen. En in alle eerlijkheid mis ik nu nog steeds de traditionele pantoffels.

 

Jij krijgt pantoffels, jij krijgt pantoffel, iedereen krijgt pantoffels.

Misschien wel de beste manier om iets terug te brengen in onze huidige maatschappij is door het te laten ‘trenden’, dit is dus stap 2. Dit klinkt heel ambitieus, maar ik hoef er alleen maar voor de zorgen dat het ‘trend’ binnen mijn huishouden. Hoe moeilijk kan het zijn om 4 personen opnieuw enthousiast te maken over pantoffels? Mijn plan is om eerst voor mijzelf pantoffels te kopen en vervolgens iedereen jaloers te maken. Ik denk oprecht dat als iedereen herinnerd wordt aan deze heerlijke dingen dat zij dan super jaloers worden. En weet je wat? Als iedereen dan jaloers is heb ik hun pantoffels allang gekocht. Om deze kerst dus nog een beetje gezellig te maken zullen wij dit jaar met zijn allen in heren pantoffels lopen. Misschien dat we daarmee de traditie weer nieuw leven in blazen. Er is niets mis mee om je thuis comfortabel te kleden, het ziet er toch naar uit dat we nog lang thuis zullen zitten.

 

 

Categorieën: Mode