Stel, je hebt iets bedacht om te maken in je tuin. Hier heb je hout voor nodig, bevestigingsmateriaal en nog andere accessoires. Moet je dan naar 3 verschillende winkels? Welnee! Je bestelt heel gemakkelijk alles bij Nobelhout. Van een houten hekwerk tot planken en palen om zelf een schutting van te maken en alles wat je daar verder nog bij nodig hebt ga je naar Nobelhout. Je kunt hier kiezen uit complete bouwpakketten, bijvoorbeeld voor een speeltoestel, maar je kunt er ook alle materialen los kopen als je zelf iets wilt fabriceren. Ook beits, verf en olie bestel je gewoon online bij Nobelhout.

Massaal aan de klus met de materialen van Nobelhout

Als die hele corona-ellende nog ergens goed voor is, dan is het wel omdat we met z'n allen creatiever zijn dan ooit. We verbouwen onze huizen, richten kamers anders in en nu, nu de lente weer voor de deur staat, richten we ons oog op buiten. Zijn je kozijnen aan vervanging toe of kunnen ze wel een nieuw verfje gebruiken: dan is nú de tijd om dit te doen (of te laten doen natuurlijk). Heb je je kinderen een toffe speelset beloofd voor in de tuin? Bestel dan nu je materialen en ga aan de gang. Dan kunnen ze er de hele zomer nog mee spelen.

Want zo'n speelhuisje, dat is wel een leuk project!

Het maakt voor het maken van een speelhuisje eigenlijk niet uit of je een ervaren klusser bent. Je moet immers ergens beginnen. Het enige dat belangrijk is is dat je het zo stevig maakt, dat je kinderen er niet doorheen zakken of iets op hun hoofd krijgen. Maar dat moet te doen zijn. Je maakt al in een paar dagen een simpel speelhuisje. En dan wordt het project steeds groter. Er moet nog een verdieping op. Er moet een glijbaan aan. Je wilt meubeltjes maken voor binnen. En een hok voor de knuffelhond. Voor je het weet ben je alle weekenden lekker bezig.

Het plaatsen van een hekje regel je ook zelf

Of je nu een kant en klaar houten hekwerk bestelt of zelf een ontwerp maakt, het plaatsen van een hekje kan je best zelf. Als je maar zorgt dat je de juiste materialen en het juiste gereedschap bij de hand hebt. Meten is en blijft weten en dat moet je dus niet alleen doen voor je start, maar ook tijdens het plaatsen van het hekje blijven doen. En vergeet er geen waterpas bij te houden!

Categorieën: Wonen