We willen allemaal een mooi huis, maar niemand wil veel moeite doen of veel geld betalen. Dit is de echte Nederlandse mentaliteit. Gelukkig is er nu Werkspot! Werkspot is een soort Tinder voor mensen die een klus in huis hebben en vakmannen. Zowel vakmannen als mensen met een klus kunnen zich op werkspot.nl inschrijven. Zo verbindt Werkspot vraag en aanbod met elkaar. Geïnteresseerde vakmannen kunnen reageren op de klus en je kunt als aanbieder op basis van verschillende factoren deze vakmannen vergelijken.

Hoe werkt het?

Werkspot is super simpel ingericht, zodat iedereen het kunt gebruiken. Je kunt gratis (dit horen we graag als Nederlanders) je klus plaatsen. Een goede tip: neem foto’s van hetgeen wat moet worden gedaan. Hierdoor kunnen de vakmannen gemakkelijker een indicatie maken. Zodra je klus is geplaatst, krijgen de vakmannen een melding hiervan. Deze vakmannen hebben zichzelf inschreven. De geïnteresseerde vakmannen reageren via Werkspot. Dit is vaak binnen 24 uur na het plaatsen van het bericht. Werkspot is gekoppeld aan je e-mail, zodat je snel je meldingen binnenkrijgt. Als aanbieder kun je op basis van reactie, prijs, reviews etc. de vakmannen met elkaar vergelijken via Werkspot. De vakmannen stellen zich aan jou voor en vertellen waarom zij geschikt zijn voor de klus. Hierdoor vind je gemakkelijk een professionele vakman voor jouw taken. Zodra de klus is geklaard, kun je een review achterlaten voor de betreffende vakman. Op Werkspot komt daarna de review te staan.

Soorten klusjes

Werkspot heeft klussen voor elke vakman. Zo zijn er ongeveer 20 specialisaties die via Werkspot kunnen gedaan worden. Denk hierbij aan aannemers, glaszetters, keukenmonteurs, tegelzetters, vloerspecialisten, timmermannen etc. De klussen kunnen gedaan worden in huis als in de tuin. Er kunnen nieuwe dingen worden geplaatst via Werkspot, zoals badkamers of kozijnen. Ook is het mogelijk om juist iets weg te halen, zoals een muurtje. Bij Werkspot kun je ook een vakman van een sloopbedrijf inhuren. Wil je juist een schoon huis? Plaats dan een schoonmaak klus en zie welke schoonmaakbedrijven via Werkspot reageren. Werkspot heeft zelfs voertuig monteurs, elektriciens en loodgieters beschikbaar! Geen klus hoef je meer zelf te doen, wat jou de gelegenheid biedt om te richten op andere dingen.

Voordelen van Werkspot

Zoals je al gelezen hebt, biedt Werkspot vele voordelen. Er zijn al 2.238.534 klussen geklaard via Werkspot. Er zijn 9.922 vakmannen ingeschreven op Werkspot en er zijn ruim 258.360 reviews geschreven. Hierdoor is de kans heel groot de ideale vakman er voor jou bij zit! De reviews zijn geschreven door huiseigenaren zoals jij, waardoor de reviews niet zijn beïnvloed. Werkspot deelt geen persoonlijke gegevens met de vakmannen zonder jouw toestemming. Ook zijn er alleen professionele vakmannen met een geldige KvK-inschrijving aangesloten bij Werkspot.

Categorieën: Algemeen