De zomer staat nu écht weer voor de deur. Om je ogen een beetje tegen de zon te kunnen beschermen, kun je kijken of er mooie zonnebrillen voor je zijn. Zo’n zonnebril moet natuurlijk wel goed aansluiten op jouw wensen en jouw smaak. Wanneer je daarom gaat shoppen voor mooie zonnebrillen kun je heel goed kijken naar gave stijlen van beroemdheden! Bijvoorbeeld James Dean, welke uiteraard de bekende stoere Aviator-look droeg. Dat was ook een van de grootste redenen dat deze brillen zo in de mode zijn geraakt. In dit blog lees je meer over de mooiste zonnebrillen en dan met name van het merk Ray-Ban.

Innovatie in zonnebrillen

Ray-Ban is ontstaan in 1937 en heeft sinds de oorsprong van het merk altijd geïnnoveerd. Ray-Ban liep daarom altijd al voor op de modetrends en continueert die filosofie ook vandaag de dag. Daarom kun je wanneer je op zoek bent naar mooie zonnebrillen er vanuit gaan dat welk paar je ook koopt, je er eentje koopt waar je een tijd mee vooruit kan. De innovatie van Ray-Ban dateert terug naar de oorsprong van het merk. Ray-Ban is namelijk begonnen met de mooie zonnebrillen: de Aviators. Deze zijn initieel ontworpen om de ogen van piloten te beschermen tijdens vluchten. Piloten kregen namelijk door de zon last van hoofdpijn en misselijkheid en dit kon worden opgelost middels de innovaties van de mooie zonnebrillen.

Beroemdheden met mooie zonnebrillen

Zoals ik net al zei: James Dean droeg standaard een Ray-Ban Aviator! Deze stoere look werd door deze acteur echt helemaal in de spotlight gezet, waardoor het merk alleen maar meer faam verkreeg. Mooie zonnebrillen vlogen na het debuut van James Dean vanzelfsprekend over de toonbanken van Amerikaanse en Europese winkels. Rond dezelfde tijd kwam Ray-Ban ook met de nu nog steeds populaire Wayfarer, welke zijn prime-time in de jaren vijftig ervaarde. Vandaag de dag zien we zowel de Wayfarer, als de Aviator, nog het meest op straat als mooie zonnebrillen voor dames. En door veel merken nagemaakt.

De mooiste Ray-Ban vind je bij Brandfield

Ook vandaag de dag vind je nog heel veel namaak brillen van het merk. Daarom word het voor dit soort producten vaak aangeraden dat je een officiële retailer zoekt wanneer je een goed product aan wil schaffen. Zo’n officiële retailer in Nederland is Brandfield: een webshop waar je naar hartenlust naar mooie zonnebrillen van Ray-Ban en vele andere merken kunt shoppen. Heerlijk online, vanuit het gemak van je eigen huis.

Categorieën: Algemeen