Onze smartphones zijn tegenwoordig (bijna) ons dierbaarste bezit. Menig telefoongebruiker kan er dan ook niet aan denken dat hun mobiel beschadigd raakt of kapot gaat. Scherpe onderdelen, vuil, water, zand en alle andere dingen die we liever niet bij onze telefoon in de buurt willen hebben proberen we dus ook zo goed mogelijk op afstand te houden. Iets wat ons daarbij kan helpen? Een telefoonhoesje natuurlijk! Maar welk hoesje past eigenlijk bij jouw telefoon?

Bumper hoesje

De bumper hoesjes zijn de meest simpele varianten als we het hebben over telefoonhoesjes. Dit hoesje is lekker een bumper voor om je telefoon. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat de rand van je telefoon niet beschadigd als deze uit je zak of handen valt. Het biedt dus een goede bescherming aan zowel de achterkant als zijkanten. Doordat het hoesje niet over je scherm heen zit blijft je telefoon verder gewoon goed zichtbaar en neemt verder niet al te veel ruimte in beslag. Het enige nadeel van dit hoesje is wel dat je scherm dus niet beschermd is. Bumper hoesjes kan je tegenwoordig in alle soorten, maten en modellen kopen maar een iphone hoesje met foto maken is bijvoorbeeld ook heel gaaf om te doen. Door zelf een hoesje te maken kan je er helemaal je eigen draai aan geven. De back cover hoesjes zijn eigenlijk gelijk aan de bumper hoesjes alleen gemaakt van een wat steviger materiaal waardoor jouw telefoon nog net even iets meer beschermd is.

Flip case hoesje

De flip case hoesjes gaan net een stapje verder dan de back cover hoesjes. Deze hoesjes hebben namelijk ook een klep aan de voorkant zitten. Deze klep zorgt ervoor dat ook je beeldscherm beschermt wordt. De flip case lijkt over het algemeen behoorlijk op het bookcase hoesje alleen wordt de klep bij dit hoesje van beneden naar boven geopend. Bij case24.com kan je telefoonhoesjes heel snel en gemakkelijk bestellen als je er bijvoorbeeld nog eentje cadeau wilt doen tijdens aankomende feestdagen.

Book case hoesje

Last but not least, het book case hoesje. Dit hoesje is samen met de bumper toch wel het meest populaire hoesje onder de telefoonhoesjes. Het hoesje beschermt niet alleen je telefoon optimaal maar je hebt ook nog eens ruimte voor je pasjes en/of geld. Hierdoor kan je, je portemonnee bijvoorbeeld thuislaten. Het hoesje zelf neemt, in vergelijking tot de bumper, wel iets meer ruimte in beslag maar doordat je, je portemonnee weer kan thuis laten heft dit elkaar weer mooi op.

Categorie├źn: Algemeen